Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rok 2002 i poliftowe lampy przednie ? hmmm

EDIT: doczytałem, że to z końca roku..

W zasadzie to najciekawsza benzyna w tym roczniku.

Dużo więcej od 4.4 nie spali a koników sporo więcej o wypasie nie mówiąc.

A z tym egzemplarzem to poproś kolesia o VIN i rozkoduj wyposażenie.

Jakbym miał znowu wybierać przed zakupem to szukałbym właśnie IS'a

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedź. Każda Wasza opinia będzie dla mnie ważna i może skusi :)

Acha. Jakieś przykre doświadczenia z gazem macie, jeżeli chodzi o silnik 4.6 ?

Opublikowano
Ale z końca którego roku? Lift był pod koniec 2003 a nie 2002. Kierownica chyba też z przedlifta? Ogólnie wygląd ok, szczególnie te czarne fele-jak dla mnie :D
Opublikowano

podoba mi się "pod. przednia szyba". Jak w Willysie, tak? To chyba opuszczana na maskę, nie? :D

A może chodzi podgrzewaną? Znaczy przez nadmuch czy jak w Ikarusie? :)

FL był pod koniec 2003, chyba listopad. Oferta jak pijana mucha: kupy się nie trzyma.

pozdrawiam,

Marcin

Opublikowano
Oczywiście, że jest to przeróbka na FL. Kierownica jest z przed liftingu. Ogólnie wygląda to dobrze, tylko tutaj pada pytanie jak mocno był rozbity przód , że komuś opłacało sie przerobić na lifting?
Opublikowano

Witam,

-FL w X5 był pod koniec września 2003 roku, (nie chyba czy być może lecz na 100%)

-środek faktycznie wygląda jak 2002,

-z tym wyposażeniem dodatkowym "IS" to facet bredzi-napisal o tym co mu się wydaje,a nie o faktach,

-tą cenę za wersję "IS" też pacjent z księżyca zapożyczył,

-jestem osobą która regularnie czyści i konserwuje skórzaną tapicerkę w swoim X5,ale przy podobnym przebiegu nie odważyłbym się powiedzieć że mam stan idealny,

-przebieg 150 tyś.km w 9-cio letnim sav-ie u mnie budzi nieufność(nie po to kupuje się samochód tej klasy,z takim silnikiem,nie po to zakłada się sekwencję za tyle kasy-po jakim przebiegu ona się zwróci? ),

-co do reflektorów,maski i zderzaka przedniego też nie dam się przekonać że je zmienił-bo te fabryczne już mu się znudziły :),

-z treści która drastycznie przeczy zdjęciom wynika że to handlarz wiec bądź podwójnie czujny,

-nic nie znalazłem o;-pochodzeniu autka,o jego książce i historii serwisowej,ilości właścicieli itd itp.

W mojej ocenie -jak napisał w skrócie Marcin -"nic się kupy nie trzyma"Szkoda więc czasu na pytania, tłumaczenia i przekonywania,a o jeździe tam już nie wspomnę.

SPOKOO

Opublikowano
A tak jeszcze na podsumowanie, motor4,4 286KM, po liftingu 320KM. Rolę topowej jednostki początkowo pełniła wersja 4,6 (347KM), by w 2003r. przekazać swój tron odmianie 4,8is (360KM 6,5 0-100 średnie zużycie paliwa 17l) i 20 calowe koła. Więc nie wiem czy 4,6 to 360KM i is! :roll:
Opublikowano
Autko jest jak najbardziej kozackie.Jest jak widzę doinwestowane i to konkretnie.No i nie przypuszczam żeby było po jakimś czołowym dzwonie kolego ( po prostu gość maił troszeczkę za dużo pieniążków jak widzę i sobie ten przód poprawił i to dość konkretnie ) Auto jest całe malowane ale to również nie świadczy o tym że miało dzwona ( trzeba było jakoś zrobić to w całość jak się przód zrobiło po lifcie no nie ) Alu jest fajne - ale z tego co wiem to ten rocznik nie lubi 20 calowych kół także proponuje dokładnie zajrzeć pod spód autka i obejrzeć całe zawieszenie ( bo to parę złotych jest ) A i proponuje kolego udać się do Sądu Gospodarczego i sprawdzić czy autko nie figuruje jako Sądowy Zastaw Gospodarczy.I czy jest zarejestrowane na firmę czy na osobę prywatną ( Faktura VAT ).Czy jest to auto osobowe czy ciężarowe ( bo i to potrafią zataić przy sprzedaży cwaniaczki )