Skocz do zawartości

wtyczka przy nadmuchu i wolna wiązka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam'

Do czego służy wtyczka przy kratce nadmuchu powietrza na tył (tej na tunelu) ? Na realoem kratka występuje jako "kratka nawiewu elek". - i tylko taka. Ktoś coś wie? Mam w tunelu wolną wiązkę ale wychodzi ona z tyłu (spod kanapy) i też nie wiem czemu słuzy, oczywiście do nawiewu nie pasuje...

- to ja przepraszam! ...i znikł
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W niektórych modelach była tam zapalniczka podświetlana.
Po czterdziestce człowiek ma, trochę z osła, trochę z lwa.
Opublikowano

Dzięki ale to wiem ;)

Nie wiem tylko czy ta wiązka jest do zapalniczki, gniazdo 2pinowe?

Ale głównie chodzi mi o część nr 4

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=HG51&mospid=47392&btnr=51_2734&hg=51&fg=35

Z boku tej kratki jest gniazdo, małe też z 3 bolcami. Gdzie się to i kiedy (znaczy w jakich wersjach) podłącza i czemu ma służyć?

Jak widać z realoem nie ma innej niż elektryczna...

Opublikowano

odkurzacza do odgruzowania pod fotelami, bo spod foteli leci ciepłe... albo kasy na e39, ale tam ponoć ta regulacja na tył kaprawo działa :mrgreen:

w 34 ze środkowego nawiewu na końcu tunelu leci tylko świeże/klima - czyli co najwyżej synka możesz schładzać latem. Na zimę trza to zamykać.

A do tego potrzebowałbyś co najmniej kanału doprowadzającego który idzie tunelem. Skąd ma wyjście nie wiem, popatrz na realoem. Myślę że nie warto, choć akurat w czasie wojaży wakacyjnych na południu Europy przydał się bardzo ten nawiew..