Skocz do zawartości

[E39] 535i 96r Nie działa podgrzewanie fotela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie w E90 jest taki problem:

grzanie pasażera działa super

grzanie kierowcy - tylko siedzisko (i wydaje mi się że ciut słabiej) oparcie wcale nie działa.

Na przyciskach wszystko pięknie nic nie gaśnie po chwili.

Gdzie szukać przyczyny?

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
U mnie w E90 jest taki problem:

Ale to dział e39, więc średnio ktoś coś podpowie.

Napisz w odpowiednim dziale, to prędzej uzyskasz pomoc :cool2:

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Witam,

Czy pod fotelem są tylko kostki od grzania czy jest też np kostka od airbagów?

Edytowane przez mlyn
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

mam 2 pytanie, przejrzałem całe forum i nie mogłem znaleźć, posiadam bmw e39 98r 2.8 poprzedni właściciel dołożył manualne grzane skórzane fotele dał mi kostki i mówił ze tylko trzeba przerobić i będzie śmigać, w wolnych czasie rozebrałem fotele i do kierowcy był podłączony tylko + i - rozebrałem tez tylna dyktę i okazała się ze jest wielki syf!

pełno wolnych kostek, po znalezieniu schematu głównej kostki fotela podłączyłem je, ale kontrolka tylko świeci(mam przyciski z potencjometrem) nic nie grzeje. Moje pytanie brzmi czy ktoś ma schemat, albo po prostu napisze jak połączyć wszystko do kupy wewnątrz fotela, bo nawet nie działają mi ele, lędziwa, Fotele są chyba z angola z 96r bo tak pisze na wiązce elektrycznej.