Skocz do zawartości

320d opony zimowe/tylna kanapa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, jestem nowym posiadaczem e46, mam dwa pytanka, czy tylna kanapa daje się złożyć? i jaki rozmiar opon zimowych kupić? letnie mam r16 225...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kładziona kanapa była opcją więc obie możliwości wchodzą w grę ;) Skoro na lato masz 225/50/16 to na zimę moim zdaniem najlepsze będą 205/55/16. Na tym rozmiarze jeździ się o niebo lepiej :cool2:
Opublikowano

a to nie szybciej bylo zobaczyc przez bagaznik albo ze srodka czy jest scianka czy nie? wedlug mnie duzo szybciej niz wlaczenie komputera i napisanie posta. No masakra to pytanie.

co do opon to jesli chcesz na te felgi co masz to wymiar dostales natomiast jak masz przedlifta to mozesz sie pokusic o np. stalowe 15 i do nich opony 195/65/15 i na zime tez beda dobre. Grosze kosztuja felgi stalowe i to chyba lepsze niz przekladanie 2 razy w roku :)

szukam
Opublikowano
a to nie szybciej bylo zobaczyc przez bagaznik albo ze srodka czy jest scianka czy nie? wedlug mnie duzo szybciej niz wlaczenie komputera i napisanie posta. No masakra to pytanie.

co do opon to jesli chcesz na te felgi co masz to wymiar dostales natomiast jak masz przedlifta to mozesz sie pokusic o np. stalowe 15 i do nich opony 195/65/15 i na zime tez beda dobre. Grosze kosztuja felgi stalowe i to chyba lepsze niz przekladanie 2 razy w roku :)

Zgadzam sie z kolega w 100 % :) Ja na zime w tamtym roku kupilem piekne staloweczki i do tego naprawde ladne opony 195/65 i naprawde bd dobrze sie jezdzi..:) a co do 1 pytania to do wypowiedzi K3m0T1989 nic dodac nic ując :D

Opublikowano
sprawdzałem z tą kanapą wcześniej ale nie chciałem w to wierzyc ze sie nie rozkłada;/ myślałem ze w kazdym sie rozkładaja. no stalówki będe kupował, mam polifta, to które będą najlepsze?