Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam.teraz wreszcie dorobilem sie troche lepszego auta i chcialbym naprawde o niego zadbac,wczesniej mialem skode poloneza forda audi i teraz bmw ktore oczywiscie mi najbardziej pasuje.mam lakier szary i chcialbym do niego kupic jakies dobre srodki zeby wydobyc kolor lakieru,sa jakies glink srodki wogole ne wiem od czego zaczac,czy ktos moze mi doradzic co i jak sie do tego zabrac?po co ta glinka,jaki szampon jaki wosk.czytalem ze firma meguiars jest dobra,chce tez odnowic skory.pomozcie panowie w wyborze.
Opublikowano
Witam lakiernik i profesjonalna polerka,sam możesz tylko popsuć :!:

Taa szczególnie polerka Fareclą G3 - jeśli ktoś Ci zaproponuje polerowanie tą metodą to trzymaj się z dala od niego, to było dobre parenaście lat temu, teraz są nowsze pasty, które pozostawiają powierzchnię pozbawioną rys a nie zamaskowane rysy i przede wszystkim zbierają dużo mniej lakieru bezbarwnego.

• 2 tygodnie później...