Skocz do zawartości

Komputer wariuje, wszystkie błedy po kolei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, od niedawna mam problem z moją Bmw, po odpaleniu wyskakują mi prawie wszystkie komunikaty o usterkach m.in że mam otwarty kufer podczas jazdy, brak świateł przyczepki (nie mam przyczepki), brak większości świateł od hamowania po postojowe, błąd asc (nie mam asc) i wiele innych, sprawdzałem kable pod maską i nie znalazłem nic podejrzanego, sprawdzałem w bagażniku tą wiązkę kabli która lubi się przerywać, też nic tam niema, nawet pod kierownicą kable sprawdzałem i nic... bezpieczniki też sprawdzałem, wszystkie ok. Dodam że niedługo wcześniej odpinałem zegary, żeby założyć ramki, może to w jakiś sposób zaszkodziło? A może to coś z LKM? Pomóżcie bo te komunikaty doprowadzą mnie do szału :mad2:
Brokatrot Metallic
Opublikowano

Rozumiem, że przed wyjęciem zegarów odłączyłeś akumulator? :D

Pozdrawiam

Opublikowano

Właśnie nie, dopiero po fakcie o tym pomyślałem. Czy to może być przyczyną? Co w tej sytuacji zrobić? Na kompie wykasuję te błędy? No i czy jeżeli je wykasuję komp nie załapie ich od nowa?

Pozdrawiam

Brokatrot Metallic
Opublikowano

Zacznij od podpięcią INPA, DIS a najlepiej MODIC... Mam nadzieję, że nic nie poleciało...

Pozdrawiam

Opublikowano

Temat można zakończyć. Odłączyłem aku, wypiąłem jeszcze raz zegary i poprawiłem wszystkie wtyczki i problem znikł jak ręką odjął. Dzięki za pomoc, pozdrawiam

:D

Brokatrot Metallic