Skocz do zawartości

Jak zamontować grill?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Moi Drodzy otrzymałem dziś zamówiony grill do Mojej 7...i teraz mam pytanko...czy musze rozlączać ramkę od kratki czy po prostu wciska sie ten grill we wneki w masce aż wejdą na miejsce...boję się połamać te plastiki...takie plastikowe skrzydelka,ktore się uginają.Jak to zrobić?Pozdrawiam.
Opublikowano
Poprostu wciskasz i tyle :)

BMW to nie samochód. BMW to styl życia. :D

4.0 V8 LPG 4 gen

Opublikowano
  • Autor
No i juz po operacji...wcisnalem ale chociaż starałem się to zrobić delikatnie to i tak 1 uchwyt w prawym i 2 w lewym pękły i odpadły...no cóż...chińskie badziewie.Jednak grill leży dobrze i trzyma się.Kupiłem też lewy halogen za 60 zł i odradzam podrobki z allegro...niby taki sam jak oryginał jednak jakby minimalnie większy i czego na pierwszy rzut oka nie widać to jakiś taki zwichrowany...nie udało mi sie go zamontować...oryginał chociaż peknięty pasuje idealnie i wchodzi na klik a podroba chocbyś się zamęczył nie chce zaskoczyć i tyle.Totalne gów.o...nie polecam,lepiej zainwestować w oryginalną używkę.Przy tej podróbie musialem sobie pomóc opaską zaciskową a po wlączeniu zaparował w mgnieniu oka.To nic...za jakiś czas i tak kupię oryginał a to badziewie do śmieci trafi.Acha...ktoś tutaj napisał,że to dobrze,że tak ciezko awaryjnie otworzyć maskę bo to utrudnienie dla złodzieja...szkoda tylko,że konstruktorzy nie pomyśleli,że ukraść halogen to nawet dla małpy niecale 5 sekund...w nieuszkodzonym stanie.