Skocz do zawartości

Kupie BMW e 36 Kozienice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam szukam bmki do 4 tys. jestem z Kozienic woj mazowieckie do 150 km mogę jechac.
Opublikowano
No to weź gazetę poczytaj ogłoszenia i pojeździj pooglądaj poszukaj !!!!!!!!!!!!!!! Każdy by chciał aby mu pod ''ryj'' podstawić wszystko jak mamusia obiadek . WYSIL SIĘ TROCHĘ
Opublikowano

KUP kup, za 4000 :twisted: na pewno będziesz potrzebował duuużo części jak coś to mam ich trochę :twisted:

Trochę podpowiem :

viewforum.php?f=5

tel. 514.99.46.99
Opublikowano
Witam szukam bmki do 4 tys. jestem z Kozienic woj mazowieckie do 150 km mogę jechac.

Ależ to bedzie bestia.... :D :o

Opublikowano
kolego jak chcesz to u mnie w mieście stoi za 3 tys e36 w sedanie silnik 1.6 plus opłaty ale za stan nie gwarantuje ale te 150km to w jedną stronę możesz dojechać czy w obydwie
Opublikowano
Kolega Bizon8000 ma zawsze wypasione auta dla początkujących hee pozdro :wink: .Oley92 odpowiedni dział- viewforum.php?f=5 .Za 4tyś nie spodziewaj się rewelacji,skarbonka jeszcze raz skarbonka,życzę powodzenia :cool2:.Na przyzwoite e36 trzeba mieć przynajmniej 8000tyś
Opublikowano
no chyba że compact 1.6 w takiej cenie się znajdzie.
Opublikowano
Ja mam do sprzedania BMW e36 1.6benzyna 94r. jesli jestes zainteresowany daj znac lub odezwij sie na moj nr, 506 646 207