Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Moi Drodzy jak w temacie...mój Kolega ma takie własnie BMW i nie dziala mu ręczny...tzn wcale go nie wbija...czy miał ktoś taki przypadek?...Jeśli tak to co było przyczyną?Pozdrawiam.
Opublikowano
obstawiam zerwana linke
Jeśli by tak było to byłby chyba najmniejszy problem...
Opublikowano
Ja obstawiam,że w e65 nie ma linki ręczny włączany jest elektrycznie także szukaj usterki w połączeniach przewodów lub moduł
Opublikowano
są i to dwie linki kolego w e65.trzeba sprawdzić z kanału czy silnik który zaciąga linki reaguje na wciśnięcie guziczka od ręcznego.to taka czarna puszka nad tylną belką.
Opublikowano
wydaje mi sie że fora są po to żeby konkrety pisać a nie wydaje mi sie :mad2: ,poprostu jak ja czegoś nie widziałem lub nie naprawiałem to nie pisze o tym. :mad2:
  • 3 lata później...
Opublikowano

Witam

A ciężko z wymianą tych linek, jak się do tego zabrać? Bo jedna utrwala mi się przy samej ,,piascie ". I nie wiem jak do tego podejść, jeśli ma ktoś wiedzę i zechce się podzielić to bardzo prosze o wskazowki