Skocz do zawartości

NIE MOŻNA OTWORZYĆ BAGAŻNIKA W E36!!!! pomocy !!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam nietypowy problem. Otóż po tym jak klapa wraz ze spojlerem ( dosyć ciężka ) wyślizgnęla mi się z ręki i mocno walnęła i zamknęła mi się to od tego czasu nie mogę jej otworzyć !!!! Prawdo podobnie wiem co mi się stało ( taki malutki plastik łączący dwa bolce wypadł ) ale nie wiem jak się mam dostać do bagażnika nie rozcinając tylnej klapy. Problem jest w tym , że moje siedzenia tylne nie są rozkładane ( pod spodem jest blacha ) a pod tylną półką również jest blacha . Pomóżcie jak wiecie jak się mam dostać do bagażnika !!!!!!!!!!!! W bagażniku mam butle gazową więc rozcinając blachę za tylnymi siedzeniami będę miał butlę więc to chyba odpada. Macie jakieś sugestie . Z góry dziękuję !!!!!!!!!!
Opublikowano

witam!

proponuje skorzystac z uslug firm/osob zajmujacych sie otwieraniem samochodow np. gdy zatrzasniemy kluczyki.

Opublikowano
  • Autor
gdzie takie firmy mogę znaleźć ????
Opublikowano
proponuje przejrzec ksiazke telefoniczna lub podzwonic po firmach ktore dorabiaja klucze do samochodow.ktos sie znajdzie.u mnie w gorzowie wlkp taka usluga od 50-100 zl kosztuje.pozdrawiam!