Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanko odnosnie wyboru kabla z allegro do mego auta 525D 03', otóż na allegro sa kable w cenie od 40 do 400 zl i mam dylemat czy mozna kupic jeden z tych drozszych, czy moze da sie zaoszczedzic pieniazki, kupic tanszy i moze jest mozliwosc sciagniecia z internetu wszystkich tych sterownikow i programow, Generalnie chodzi mi o sprawdzanie wszystkich parametrow itp, no a w miare zaglebienia sie w temat moze i jakies kombinowanie z podkreceniem auta ;)

Opublikowano
najpierw przeczytaj regulamin, potem użyj szukajki a następnie zajrzyj do działu Diagnoza Komputerowa
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
  • Członkowie klubu
Opublikowano
najpierw przeczytaj regulamin, potem użyj szukajki a następnie zajrzyj do działu Diagnoza Komputerowa

Radzę się zastosować do tego co napisał kolega, bo inaczej następnym razem nie będę tak pobłażliwy. Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.