Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koledzy mam parę pytań:) Czy można zmienić jedynie przednie reflektory na poliftowe(xenon) bez wymiany maski? Co poza samymi reflektorami trzeba zakupić jeszcze? Czy w wersji po lifcie wszystkie miały skrętny xenon? Pytanie numer 2: Aby zmienić tylne reflektory na polifowe trzeba wymienić klapę a zderzak tył też?
  • Zarejestrowani
Opublikowano

1. Tak wystarczy same lampy, gdybys chciał wymienic maske to musisz tez wymienic zderzak ( skorupke)

2. Jeżeli masz już xenon potrzebujesz tylko przejściówki ( do kupienia w aso)

3. Tak trzeba razem z klapą , niestety kształt lamp jest inny

b4c4c1867b858a60.jpg.30a4296d964cadcc5bbee45deeb1292d.jpg

OFICJALNY ZEWNĘTRZNY PARTNER BMW AG

Chiptuning Programowanie Carplay Kodowanie Diagnostyka BMW AOS

Tel. +48-790-465-462

https://www.facebook.com/Codemybimmer

https://www.instagram.com/codemybimmer

Opublikowano
Dziękuje kolego:) A powiedz mi tylko taką rzecz czy jak wymienię same lampy bez maski,zderzaka to nie będzie żadnych przerw,przestrzeni itp? Pasują idealnie? Macie może jakieś foty z samymi lampami?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a co z światłami dziennymi wtedy ? trzeba je jakoś programować ? w pre lci ich nie było.
Opublikowano
a co z światłami dziennymi wtedy ? trzeba je jakoś programować ? w pre lci ich nie było.

Potrzebujesz FRM 2 z pewnej Produkcji. Nie powiem ci jaka bo jeszcze nie wiem. Z niektorymi pojdzie nowy Reflektor z niektorymi nie! To trzeba w tedy kupic FRM 3.

Tez zamierzam zmienic na LCI, Tylne LED kup nowe! Albo z konca Roku 2010. Bo BMW mialo problemy z nimi.

Pozdrawiam

Thomas