Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, szukam informacji która mnie intryguje, która pewnie już była omawiana, ale nie mogę tego znaleźć. Czy była możliwość skonfigurowania samochodu przy zakupie w taki sposób, aby zamówić samochód z samą kierownicą m-pakietową ( bez reszty pakietu ). Znajomy ma do kupienia autko z kierownicą a bez całej reszty m-pakietu dlatego to pytanie. pozdrawiam
Opublikowano

Wydaje mi się że tylko sportową (nie mylić z m-pakową) było można sobie domówić. M-pakietowa wchodziła w skład kompletu M-Pakiet. Czyli pewnie była zmieniana. Zresztą nawet chyba nie widziałem jeszcze e60 bez m-paka z kierą M.

No chyba że się mylę, to niech mnie ktoś poprawi.

Opublikowano
właśnie tak samo myślę że sportową można było ale nie m-pakietową, a takie auto stoi do sprzedaży. chociaż wchodziłem na konfigurator nowej piątki i tu już można sobie wybrać czy chcemy kierownicę sportową czy m-pakiet więc już nie wiem. dziwnie ogólnie to wygląda, sama kierownica i brak reszty :D
Opublikowano

Można mieć samą kierownicę m-pakietową, na dowód pozycja z listy wyposażenia mojego BMW odczytanego po VIN (w stosownym wątku forum)

S710A M LEATHER STEERING WHEEL M Kierownica skórzana

Opublikowano
Można mieć samą kierownicę m-pakietową, na dowód pozycja z listy wyposażenia mojego BMW odczytanego po VIN (w stosownym wątku forum)

S710A M LEATHER STEERING WHEEL M Kierownica skórzana

dokładnie mam tak samo