Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kupując swoją E39 dostałem drugie radio BMW buusiness RDS skladajace sie z 2 elementów (Wyswietlacz,zegar - ta czesc z pokrętłem + górna część -kaseciak ze sterowaniem) zdjecie poniżej

DSC_0268.JPG

W samochodzie zamontowane mam BMW Reverse RDS

2011-09-09%25252018.39.56.jpg

pod klapką jest tylko wejscie na kasete bez przyciskow sterujacych dzwiekiem

To radio dodatkowe jest sprawne (auto od rodziny z niemiec) poprzendik chcial je zamontowac pare lat temu ale mu sie odechcialo:) teraz pytanie-

czym sie te radia różnią? Czy warto podmieniac jesli tak to po co? I w jaki sposób?Czy bede potrzebował kod?Mam kod ale do tego radia zamontowanego.

Jedna ciekawostka w tm radiu ktore mam teraz zamontowane wyprowadzony jest kabel Jack 3,5 mm - jak podepne pod niego mp3 to na okreslonej czestotliwosci chyba 87,9 moge sluchac mp3 przez radio.(wydaje mi sie ze jakis transmiter jest wpiety w kabel antenowy).

Ale glowne pytanie to czy to warto ruszac?

---------------------------------------------------------------------------------

e39.jpg

---------------------------------------------------------------------------------

http://forum-lines.ru/rez/ab194510.gif