Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Na czescidobmw.pl zestaw dwóch wahaczy i dwóch tulei Mayle to wydatek 1160 pln. Pytanie, czy podobny zestaw innej firmy za mniej niż 50% tej ceny będzie dobry. Z doświadczenia wiem (choć z firmą z auckji nie miałem osobiście do czynienia), że w takich przypadkach cena niestety idzie w parze z jakością. Z regeneracją i polerowaniem używanych elementów (sprzedawanych jako nowe) włącznie. Pewnie chłopaki zaraz powiedzą coś więcej o tych wahaczach.

PS: w tytule chodzi Ci oczywiście o waHacze? :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Ja zakupiłem od sprawdzonego sprzedawcy na allegro wahacze MEYLE HD czyli wzmocnione - za jeden wahacz zapłaciłem 344zł z przesyłka dwa mnie wyszły 710złotych. Do tego tuleje, też MEYLE HD 180zł(2szt). Dodam, że zdecydowałem się właśnie na ten oto zestaw, ponieważ wahacze te mają ( w przeciwieństwie do oryginałów) wymienne sworznie a koszt takich sworzni na dwie strony to ok. 200zł. Wydaję mi się ze cena fajna i z tego co czytałem opinie to bardzo dobre zbiera firma MEYLE w tym prypadku :) jutro wymiana:) jaki koszt ? Mechanik wymieni mi wahacze i do tego gumę na drążku kierowniczym plus oczywiscie geometria zawieszenia - całość wstępnie niecałe 200zł.

• 1 miesiąc temu...