Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam jeszcze jedna mala pierdole do usuniecie mianowicie czujnik poduszek mi sie swieci ale to nie poduszki tylko napinacz pasow bezpieczenstwa. Kasuje a on powraca zaraz wiec pewnie do wymiany napinacz. Jak spojrzalem dzis kabelki prowadzace do napinacza sa poprzecierane chetnie sie zabiore za to tylko boje sie ze mi cos wystrzeli. To wszystko jest razem zpiete z takim jakby silowniczkiem badz nabojem jak kto woli i nie bardzo wiem jak to ugryzc? Koska tam jest bo nie wyglaa mi zeby byla ma ktos fotki??????
Opublikowano

Nie powiniem wystrzelić. Rozepnij aku na ten czas.

Sprawdź jeszcze kostki pod fotelem (to też może być przyczyną błędu). Rozepnij, przeczyść styki jakimś środkiem i zepnij.

Pamiętaj, że kontrolkę poduszki można skasować tylko kompem.

http://www.milodiagnostyka.pl/kamil/bmka2.jpg
Opublikowano
Znalazlem problem jest to przerwany kabelek tuz przy wsuwce wchodzacej do napinacza :D Mam jeszcze jedno glupie pytanie z tym zwiazane zlutuje to jutro w pracy ale poki co musze to spowrotem wsadzic i mam w zwiazku z tym pytanie czy jak wepne spowrotem ta bezurzyteczna wsowke i podlacze akumulator czy nic mi nie wywali w twarz???? tzn. poduszka np?????