Skocz do zawartości

trzaska strzela z mostu przy ruszaniu e39 3.0d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam problem od kilku dni przy ruszaniu i puszczaniu gazu na jedynce cos trzeszczy z tylu auta jakby z mostu??co to moze byc??przy ruszzaniu trzaska jakby cos sie napinalo jak puszcze gaz tez slychac ale tylko na jedynce przy dynamiczsnym ruszeniu i puszczeniu gazu.Innych objawow nie ma....Czy to most ?zawieszenie ??czy cos innego?pomocy
Opublikowano

Tuleje tylnej belki moze. Wjedz na kanał i niech sprawdzi mechs. Najlepiej na ścieżkę, zeby jedna osoba ruszała w przod i tył, a druga w kanale obserwowala co sie dzieje z tymi tulejami.

Masakre masz z tym autem

Opublikowano
Tuleje tylnej belki moze. Wjedz na kanał i niech sprawdzi mechs. Najlepiej na ścieżkę, zeby jedna osoba ruszała w przod i tył, a druga w kanale obserwowala co sie dzieje z tymi tulejami.

Masakre masz z tym autem

Dzieki jutro pojade sprawdzic ,mam nadzieje ze to tylko zawieszenie ...Co do auta to jak go kupowalem to wszystko bylo igla ale nie dziw sie ze wychodza rozne rzeczy bo w 2,5 miesiaca zrobilem juz ponad 10.000tys km wiec auto duzo jezdzi,oleju nie ubylo nawet milimetr wiec trup to nie jest :D

Opublikowano

Masakre masz z tym autem

Dzieki jutro pojade sprawdzic ,mam nadzieje ze to tylko zawieszenie ...Co do auta to jak go kupowalem to wszystko bylo igla ale nie dziw sie ze wychodza rozne rzeczy bo w 2,5 miesiaca zrobilem juz ponad 10.000tys km wiec auto duzo jezdzi,oleju nie ubylo nawet milimetr wiec trup to nie jest :D

hej mialem takie strzaly kiedys,raz sie zmniejszalo pozniej stukalo czesciej,tak jakby cos sie napinalo i przeskakiwalo,byl to przegob,wymienilem z cala polosia,jesli to jest to to zacznie bardzo dokuczac a dzwiek niedowytrzymania :D