Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam automat 530 d przy cofaniu i dodaniu gazu jest straszne chrobotanie jak by sie cos urwalo nie mam pojecia co to czy to skrzynia czasem nie jest do wymiany mial ktos moze podobny objaw i czy mozna z tym jezdzic poniewaz jestem akurat z dala od domu i warsztatu zaufanego z gory dzieuje za pomoc.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
nie ma możliwości stwierdzenia zdalnie co się dzieje, musi to ktoś obejrzeć
Opublikowano
Obejrzane i mechanik stwierdzil ze to nie skrzynia tylko cos sie oberwalo ale nie zdjagnozowal bo na podnosniku nie slychac i nic tam nie widz a dzxwiek jest tylko przy szybkim cofaniu na dluzszym odcinku
Opublikowano
Most rowniez sprawdzony wszystko ok podejrzenie lacznika elastycznego wału ale mam pytanie czy przy takim uszkodzeniu to czasem nie jest stuk przy zmianie biegu bo u mnie tylko chrobotanie przy szybkim cofaniu, a wiec narazie nic nie wymienilem mechanicy kaza jezdzic i czekac az bedzie bardziej bo na razie ciezko zdjagnozowac
Opublikowano
Ja tak miałem gdy odczepił mi sie czujnik z klockow hamulcowych i sobie gdzieś tam wszedł. Po za tym myśle, że jeszcze mogą to być jeszcze szczęki z ręcznego.