Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam jestem nowy na forum.Kupiłeł BMW e-46 320 TD 150KM.z grudnia 2004 compakt.Okazało się że jest zniszczona dwumasa i komplet sprzęgła. Jest to spory wydatek,więc zaczełem szperać po moto allegro i znalazłem komplet w b.dobrym stanie,lecz od sedana 320 D 150 koników z2003 roku.Moje pytanie czy będzie pasować do mojego kompaktu.

Pozdrawiam wszystkich i proszę o radę.Staszek

Edytowane przez staszek77
Opublikowano
będzie pasować jeśli jest od samochodu z taką samą skrzynią biegów. czyli jeżeli ty masz skrzynię 6-biegową, to będzie pasował tylko od 320d sedan z 6-biegową skrzynią.
Opublikowano
Witaj.Dziękuję za odpowiedż.Zamawiam zaraz.Ja ma skrzynię 5-biegową,a tamta od sedana jest też piątka.Jeśli możesz to potwierdż.Po naprawie chętnie się podzielę uwagami.Pozdrawiam
Opublikowano
Witaj.Dziękuję za odpowiedż.Zamawiam zaraz.Ja ma skrzynię 5-biegową,a tamta od sedana jest też piątka.Jeśli możesz to potwierdż.Po naprawie chętnie się podzielę uwagami.Pozdrawiam

powinno pasować.

Opublikowano
Witam.Jest mi przykro niestety nie pasuje ma za dużej średnicy wpust i jest za wysokie koło dwumasowe.Mósiałem odesłać.Czeka mnie jednak spory wydatek.Pozdrawiam.