Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam następujący problem - wydaje mi się, że to bezpiecznik, ale jeśli tak - nie wiem który. Odpalam dziś rano auto - nie działa wyświetlacz klimatyzacji, regulacja temperatury i siły nawiewu, nie działa przycisk do wewnętrznego obiegu powietrza (nie świeci się dioda nad nim), nie działają również przyciski poniżej tj. od ogrzewania siedzeń oraz włączające/wyłączające czujniki parkowania (same czujniki działają). Innymi słowy wszsytko co jest poniżej radia - martwe :( . Umówiłem się na jutro do ASO bo sprawa jest dla mnie dość pilna i muszę mieć jutro samochód w 100% sprawny, ale może jeszcze dziś uda mi się coś z Waszą pomocą wymyślić.

Jeśli to bezpiecznik, to patrząc na rozpiskę (http://www.e90post.com/forums/showpost.php?p=6569550&postcount=14) nie mam pojęcia który to mógłby być.

Miał ktoś tak kiedyś? Dodam też że przestało działać oświetlenie schowka pasażera.

Auto to E90 z 2007 roku, bez IDrive i nawigacji.

Z góry dzięki za pomoc.