Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie odnosnie plyty z navigacja i zmiana wszystkiego w navi na polski.

Auto 99 rok po lifcie , navigacja tyle ze z niemickim (ostatnio znieniony na angielski) , chcialbym wrzucic plyte z navigacja , zmienic jezyk na polski , zeby polecenia byly po polsku itd :D

Korzysta ktos z takiej navi ??? bo pewnie grafika nie jest najnowsza :)

Zmienial ktos sobie jezyk na pol ? samemu mozna czy trzeba jechac na kompa ?

Dzieki za podpowiedzi :D

Opublikowano
Ja mam taką i wszystko chodzi super a sama navi jest na prawdę "de beast" poszukaj na "chomiku" gościa "Mr. Lova" u Niego jest wszystko co potrzeba łącznie z opisem samej instalacji która na marginesie jest bardzo prosta. Są dwie opcje albo zamiana j.niem. na polski albo j.ang. na polski pozostaje zakup dobrej płyty CD z jak najwolniejszą opcją nagrywania program chyba IMG Burn chwila strachu i po kłopocie. U siebie zmieniałem dwa razy bo raz miałem po polsku ale z niemieckim lektorem a za drugim już z polskim.Wielkie słowa uznania dla kolegi "MrLova" za poświęcenie chęć pomocy innym i sam pomysł że "można". Pozdrawiam i życzę udanej instalacji....... !!!