Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wtam,

czy jest mozliwosc, aby w aucie z nowym i-drive miec podlaczone do zestawu glosnomowiacego jednoczesnie dwa telefony przez blutooth - sluzbowy i prywatny i przy wybieraniu numeru wybierac telefon (numer) z ktorego chce sie zadzwonic, a przychodzace rozmowy sa automatycznie przechwytywane przez zestaw glosnomowiacy niezaleznie z ktorego telefonu (numeru) pochodza?

Jesli tak, jak to zrobic?

Z tego co sie zorientowalem, mozna sparowac z systemem kilka telefonow, ale w danej chwili tylko jeden jest aktywny

Pzdr.

Opublikowano

U mnie jest tak: mam sparowane 3 telefony - mój + żony + synka (w tej kolejności, to ważne). Kto pierwszy z obecnych na pokładzie zatelefonuje ten zajmuje linię BT. A kiedy zatelefonuje ktoś z zewnątrz to odbiera ten kto ma tego gościa w pamięci.

Czyli kiedy BT jest zajęty to reszta może odbierać rozmowy albo telefonować już tylko "ręcznie".