Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nosze sie z zamiarem kupna tej zmieniarki na karty i usb xcarlink,czy duzo jest roboty zeby to zamontowac,mam nawigacje 16:9 za nia niestety kasete,jak jest ktos to uzywa to prosze niech sie wypowie ile jest z tym roboty gdzie szukac kabla itd.....
Marcin
Opublikowano
też chciałem to kupić ale usłyszałem od gościa który sprzedaje te sprzęty na allegro że niezbyt dobrze to działa z nawigacją 16:9 (wiesza się) i odpuściłem w końcu...
Opublikowano
Dzisiaj gadalem z gosciem ktory to sprzedaje i mowi ze nie gwarantuje ze bedzie zawsze chodzic poprawnie zdarzaja sie problemy w sumie nie wiem co zalozyc teraz ,brakuje mi muzyki a zmieniarka na cd to krok w tyl troche.
Marcin
Opublikowano

Kupiłem to jakieś 2 miechy temu do zwykłego kaseciaka w e39 i jestem zadowolony jakość dzwięku jest dobra mój znajomy ma dużą navi i też się nie skarży , jedyny mankament to , że czasem przy szybkim odpaleniu auta nie zdąży zaskoczyć i pokazuje no magazine , trzeba wyłączyć radio na kilka sekund i włączyć ponownie i działa jak ta lala. Na części aukcji na allegro nie informują też , że urządzenie działa tylko z nośnikami do 2Gb.

W kwestii montażu to jest on banalnie prosty.