Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z autkiem. A więc najpierw padło mi ogrzewanie. tj nie świeci podświetlenie, i przyciski do klimy, nawiewu etc nie działają wszytskie. Terazw czasie jazdy auto zaczęło dziwnie syczeć. Zatrzymałem się zgasiłem, otworzyłem maske i kręciło mi wałkiem który jest na zdjeciu. Co to może być? Czy ktoś miał już taki problem?

link do zdjecia. (chodzi o ten najjaśniejszy)

http://imageshack.us/photo/my-images/190/erererjpg.jpg/

Aaa zapomniałem dodać jest to e36 97' rok 318i touring w benzynie.

Opublikowano
To nie będą bezpieczniki , jeśli przy wyłączonym zapłonie sprężarka sama się obraca i coś dziwnie syczy ( tak wynika z opisu ) to znaczy że ciśnienie z układu napędza sprężarkę klimatyzacji .
Opublikowano
To nie będą bezpieczniki , jeśli przy wyłączonym zapłonie sprężarka sama się obraca i coś dziwnie syczy ( tak wynika z opisu ) to znaczy że ciśnienie z układu napędza sprężarkę klimatyzacji .

O bezpieczniki mi chodzi w przypadku problemu z oświetleniem, nawiewem.

tel. 514.99.46.99
Opublikowano
O bezpieczniki mi chodzi w przypadku problemu z oświetleniem, nawiewem.
słusznie ,żle zrozumiałem :oops:
taa bezpiecznik nie jest upalony, ale profilaktycznie go wymieniłem dalej to samo.
tylko jeden ? zobacz w rozpisce za oświetlenie ,ogrzewanie i klimatyzację odpowiada więcej niż 1 bezpiecznik viewtopic.php?t=9978&postdays=0&postorder=asc&start=15