Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pojechać do zakładu i tam dobrać folie tył możesz przyciemnić jak ci się podoba nawet białą folią ,przednich nie możesz okleić nawet najsłabszą ale możesz to zrobić na własną odpowiedzialność ale policja i diagnosta może nie odpuścić , sam się za to nie bierz więcej stracisz niż zyskasz nie jest to takie proste zwłaszcza jak robisz to pierwszy raz a w profi zakładzie dasz 400zł za wszystkie tylne i 500zł za całość jak mieszkasz nie daleko śląska to mam osobę która obkleiła już setki e90 e60 itd robi to elegancko bez pyłka robiłem tam 3 auta jak coś to pisz na pw .
Opublikowano
Jesli ma wyglądać fajnie to zdecydowałbym się na folie o takim stopniu przyciemnienia, żeby dawała efekt fabrycznego przyciemnienia.

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano

Efektu fabrycznego przyciemniania folią nie uzyskasz, no chyba, że na tylnych bocznych od pasażera, bo na innych to będzie gołym okiem widać ze to folia. Ja mam folie tą średnia i jestem zadowolony ok 75% zaciemnienia. Za kombi ( sam tył , czyli 5 szyb ) zapłaciłem 300zł.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano
ja mialem przyciemnione wszystkie szyby na 30% i wyglada bardzo fajnie, ale niestety musze odkleic przednie bo policja sie czepia...jesli chcesz dam Ci na maila fotki jak to wyglada. 30% jest bardzo zblizone do oryginalu. Pozdrawiam