Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy korzystał ktoś z serwisu Dynamic Motors w Bydgoszczy? Nowy właściciel, nowa forma działa od 1,5 roku i ciekawią mnie opinie na temat tego salonu i serwisu. Posłuszny, który był wcześniej miał fatalną opinię i padł...

///Jeżeli jest to w złym dziale proszę o przeniesienie.

http://i2.photobucket.com/albums/y27/tex05/worshipbmw.gif
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Niepolecam.Ludzie pracujący tam nie mają pojecia o BMW - a ceny !!! Mila tylko obsluga ale co robi sie zeby wydoic klienta.

BMW Polska poleca serwis w Krakowie ale nie sprawdziłem .Generalnie w polskich serwisach duzo ludzi pracuje z lapanki..Odwiedziłem kilka serwisow w Polsce i zalamka zawsze cos-szkoda nerwow i kasy.Tak naprawde to chyba tylko sprzedaz nowych aut ratuje BMW w Polsce.Ostatnio jechalem w Niemczech zapalila mi sie kontrolka silnika oraz inspekcja serwisowa podjechalem do pierwszego serwisu BMW o 7 rano kierownik serwisu wyszedl sprawdzil kontrolke,skasowal inspekcje iiiiiiiiii zyczyl szerokiej drogi i uwaga-ZERO KASY !!!!

• 2 lata później...
Opublikowano
Ja miałem akcję serwisową na wymianę kabla od akumulatora . Auto miało zostać na trzy dni, a zrobiło się prawie dwa tygodnie :duh: bo panowie z serwisu zły kabel zamówili :norty: . Do tego jeszcze przy montażu mechanik musiał się nieźle kłaść w bagażniku, bo zderzak został porysowany na wysokości otworu :mad2:
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja nie polecam. Robiłem tam serwis olejowy. Przyjmujący do serwisu naciągnął mnie na dodatkowe czynności wprowadzając w błąd, że są konieczne. Owszem były ale nie wraz z wymianą oleju.

Miałem rownież własny olej. Pracownicy zabrali niewykorzystany olej. Dopiero moja zdecydowana reakcja spowodowała zwrot. Ręce opadają. Zachowanie na poziomie wiejskiego bazarku.