Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mói samochód BMW E39 z 1998 roku, założone mam oryginalne radio CD ale po 2000 roku ( dołożona przejściówka ). Mój problem polega na tym że z dnia na dzień radio przestało podawać dzwięk na głośnik. Mam stare radio które było zamontowane oryginalnie i w tym radiu gra o dziwo tylko przód ( wcześniej grało wszytko ), pożyczyłem radio z BMW E39 od kolegi ? ( jednoczęściowy kaseciak )i również nie ma dżwięku w żadnych głośnikach. Co może być przyczyną ? w aucie mam fabryczny telefon może on robi problemy ?, posprawdzałem co było mozliwe.
  • 1 rok później...
Opublikowano
WITAM ROZWIAZALES PROBLEM MAM PODOBNY TYLKO U MNIE NIE MA DZWIEKU W ZADNYM GLOSNIKU

BMW - marka stworzona dla radosci z jazdy

Bardzo Madry Wybor

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
WITAM ROZWIAZALES PROBLEM MAM PODOBNY TYLKO U MNIE NIE MA DZWIEKU W ZADNYM GLOSNIKU

Wymieniałem tylne amory i przykleszczyłem kabel od tylnych głosników pod śrubą mocującą amor, robiło zwarcie i radio nie załączało koncówek mocy

Opublikowano

Wymieniałem tylne amory i przykleszczyłem kabel od tylnych głosników pod śrubą mocującą amor, robiło zwarcie i radio nie załączało koncówek mocy

o to dales mi do myslenia bo mi wymieniali amorki i od tamtej chwili przestalo grac sprawdze sprawdze dzieki za podpowiedz :cool2:

Bardzo Madry Wybor

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

o to dales mi do myslenia bo mi wymieniali amorki i od tamtej chwili przestalo grac sprawdze sprawdze dzieki za podpowiedz :cool2:

Jeżeli tylne to na bank to samo, bardzo łatwo je przykleszczyć

Opublikowano
Super :cool2: ,zrobione jeden kabel byl przetarty i dotylal masy. Wielkie dzieki za podpowiedz patrzylem sprawdzalem ale nie popatrzylem tam gdzie trzeba problem rozwiazany teraz gra i huczy :DKabel byl schowany miedzy mocowaniem pasow a przegroda wiec ominolem ta czesc i szukalem gdzie indziej . Wazne ze juz gra Wielkie dzieki i szerokosc zycze i radosci z jazdy :lol:

Bardzo Madry Wybor