Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

mam pytanko, czy takie coś można w prosty sposób usunąć (spotowanie), czy trzeba będzie lakierować całe drzwi?

Gdzie w Warszawie i okolicach mogą mi to usunąć w przyzwoity sposób?

Samochód to e39 2001r.

Dziękuję za pomoc.

pozdrawiam

Łukasz

http://beo.pl/_DSC9068.jpg

Opublikowano
Tak korzystałem. Czy jestem/byłem zadowolony? I tak i nie. Dlaczego? Trzeba patrzeć dokładnie na samochód przy odbiorze pracy. Czasem coś źle wykończą, nie dopolerują itd. Zleciłem w sumie trzy małe elementy i tylko jeden zasługiwał na ocenę 10/10. Jeden z nich poprawiali, a drugi musiał skończyć u tradycyjnego lakiernika. Pewnie zapytasz dlaczego ci polecam smart-plus? Bo takie uszkodzenie ewidentnie nadaje się do ich prac, natomiast na tzw. otwartej przestrzeni, większej niż kartka A4 lepiej zlecić lakiernikowi.
Opublikowano

Bardzo dziękuje za rozwinięcie tematu.

Podeśle im zaraz zdjęcie do wyceny, ciekawe jak wycenią ;-)

Właśnie dostałem wycenę: od 360 do 540 zł, muszę do nich podjechać aby definitywnie określić koszt :/

Nie znam się specjalnie na cenach tego typu usług, ale nie wydaje się Wam, ze cena jest trochę wysoka?

pozdrawiam

Łukasz