Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam wszystkich

mam 535d z 2005 r od paru dni mam taki problem przy odpalanu wywala mi idrive duzo roznych bledow takich jak TRANSMISSION FAULT , CRUISE CONTROL FAILURE , DBC FAILURE , DRIVE CONTROL SYSTEM ,START ASSISTANT ,

FUEL PUMP ,SERVO TRONIC FAILURE po wylaczeniu stacyjki tzn mam palenie na start stop i ponownie wlanczam czasem odpali i juz jest ok jezdzi bez problemu do pierwszego wylaczenia silnika i znowu podczas odpalenia zapala i gasnie lub nie zapali i musze wylaczyc kluczyk i ponownie wlaczyc bledy sie kasuja i czssem tak kilka razy musze zrobic zeby odjechac

czy mial ktos podobny problem prosze o pomoc z gory dzieki

Edytowane przez pawellondonBIMA
Opublikowano
nie masz jakiegoś dodatkowego zabezpieczenia auta z transponderem, w ktorym siada bateria?

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano

nie mam wszystko fabryczne dodam ze to automat i przejechane mam 170 tys km

dzisiaj mialem wlasnie tosamo czasem odpali i jest ok a nastepnym razem zakreci przestaje i wywale tes rozne bledy nie wiem co to moze byc ?

pomocy prosze

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
wlasnie znalazlem problem i furka smiga jak szalona :)

pozdrawiam

przychodzisz na forum tylko w potrzebie?? jesli rozwiązałeś swój problem to napisz co było przyczyną bo może ktoś będzie miał w przyszłości podobny i Twoje rozwiązanie go naprowadzi

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

hej tak wygladalo to bardzo strasznie bardzo duzo bledow bylo itd

a po paru dniach w serwisie bmw okazalo sie ze to tylko przekaznik pompy paliwowej i wszystko dziala jak nalezy :)

pozdrawiam

Opublikowano

witam czy mial ktos problem w bmw e60 2005 535d z przekladnia kierownicza bo w tych modelach to chyba wada

zauwazylem u mnie taki problem od jakiegos czasu ze autko troche zle sie prowadzi

natomiast podczas jazdy po prostej drodze trzeba delikatnie kontrolowac tzn kierownica bardzo minimalne ruchy w prawo i w lewo i tez na drodze prostej ale delikatnie pochylonej trzeba kierownice trzymac lekko skrecona mimo tego ze jade prosto zbierznosc bylo robiona 2 razy w bardzo dobrym garazu i wszystko wyglada ze jest ok mam nowe opony i nowe feli 19" orginaly 172 spider nie mam pojecia co to moze byc czy to czasem przekladnia kierownicza nie mam malego luzu

prosze o pomoc jesli ktos mial juz taki przypadek dzieki

Opublikowano
witam czy mial ktos problem w bmw e60 2005 535d z przekladnia kierownicza bo w tych modelach to chyba wada

zauwazylem u mnie taki problem od jakiegos czasu ze autko troche zle sie prowadzi

natomiast podczas jazdy po prostej drodze trzeba delikatnie kontrolowac tzn kierownica bardzo minimalne ruchy w prawo i w lewo i tez na drodze prostej ale delikatnie pochylonej trzeba kierownice trzymac lekko skrecona mimo tego ze jade prosto zbierznosc bylo robiona 2 razy w bardzo dobrym garazu i wszystko wyglada ze jest ok mam nowe opony i nowe feli 19" orginaly 172 spider nie mam pojecia co to moze byc czy to czasem przekladnia kierownicza nie mam malego luzu

prosze o pomoc jesli ktos mial juz taki przypadek dzieki

Poszukaj. Jest pięknie rozpracowany ten temat w jednym z postów. Poza tym odzywasz się w zupełnie odrębnej tematyce...