Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Przegladalem forum jednak nie moge znalesc zadnej konkretnej informacji na temat dobrego producenta zammiennika na tylne lampy. Konkretnie chodzi o LED-y czyste nie dymione. Na allegro wszystkie sa "super" itp ja jednak chcialbym skorzystac z waszego doswiadczenia i podpowiedzi w tym temacie. Zalezy mi na tym zeby nie bylo problemow z nimi zadnych bledow na kompie itp. Oczywiscie jakosc wykonania jest istotna. Interesuja mnie cale komplety duze swiatla tylnie i te wewnetrzne mniejsze zeby to jakos wygladalo i mialo rece i nogi. Z gory dziekuje za podpowiedzi i linki.

Pozdrawiam,

Opublikowano
jesli chodzi o te drugie to na pewno widzialem ze ktos w galerii mial, jak nie na tym forum to na innym ale nie pytalem jak sie sprawuja ani czy dobrze pasuja.
szukam
Opublikowano
Hmm ja kupiłem ponad 6 miechów temui zammienki ledowe do e46 coupe tzn ten sam wzór co orginał i jedyny problem to przepalona dioda ledy tzn w kierunkowskazie dolny rzad ale tego nei widac jedynie co jakis czas mi byłaska lekko zauwazzyłem to na poczatku i moge ta lampe wymienic ale kawałek drogi bym musiał jechac wiec tak nie mam nic przeci zebys kup[ił takie lampy ale upewni sie psrzedawcy na allegro zeby zanim ci wysle zeby spradsził te lampy czy nie wysyła ci przepalonej przypadkiem bo to zdarza sie !!!!
Opublikowano

Prawie rok temu zakupiłem u tego allegrowicza takie lampy lecz całe dymione. Po miesiącu jeden kierunek co 30sek mrugnął. Sam wybadałem, ze to wina jednego z modułów. Lampy są na gwarancji i bez problemu koleś mi wymienił moduł za free. Już nie ma problemów z lampą, a auto użytkuje żona i dziennie robi jakieś 50km :D Ogólny efekt jest super.

Więc polecam.

były e36 od 316 do 320,kilka e46 od 318 do 323,e39 525tds,z3 2.8,z4 3.0

z4 jest fajne ;) ale tylko e89

http://img442.imageshack.us/img442/4116/z4avatar.png