Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie

Zabralem sie dzis za wyrzucenie klapek

udalo sie wszystko bez zadnego problemu raz dwa poszlo, zlozylem wszystko do kupy no i odpalenie silnika

No i tutaj sie pokomplikowalo :( silnik odpalil jak zawsze od strzala ale na 1sek i zgasl, mowie ok jeszcze raz i to samo :(

po podlaczeniu pod komp wyszlo ze swieca zarowa 1,2,3,5,6 cylinder - przedtem nie bylo tych bledow, no i wystrysk 5,6 cylinder - tez nie bylo tych bledow:(

Wszystkie kable podpiete te co trzeba bylo ruszyc, od wtryskow nic nie ruszalem i auto nie chce dzialac :(

Ma ktos jakas rade??

Opublikowano

wiesz co ja wyrobilem jak wymienialem klapki?

przygniotlem kabelek idacy do wtryskow pomiedzy blokiem a kolektorem wlotowym i efekt byl ten sam!!! sprawdz to.

Opublikowano
wiesz co ja wyrobilem jak wymienialem klapki?

przygniotlem kabelek idacy do wtryskow pomiedzy blokiem a kolektorem wlotowym i efekt byl ten sam!!! sprawdz to.

Kolego DZIEKUJE CI bardzo!!!! Zycie mi uratowales obylo sie bez pomocy specjalistow faktycznie na 6 cylindrze przewod byl przygnieciony przez kolektor :))

Auto odpalilo od razu i dziala pieknie tylko pozostaly bledy swiec 1,2,5,6