Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam takie pytanie, czy może ktoś orientuje się co musiałbym dokupić do mojej "piątki" aby wypozażyć ją w Navi. I tu następne pytanie podobno są różne navigacje do tego modelu więc którą wybrać. Najlepiej jakby ktoś miał numery tych części. Jeśli ktoś robił taką "operacje" to niecch napisze jaki jest orientacyjny koszt poza serwisem.

Dzięki i pozdrawiam.

Opublikowano

ja sie orientowałem poniewaz chciałem zmienic aktualna nawigacje w e60 bussines na profesional + TV

jest problem !

- duzo ludzi twierdzi ze kazdy element np w e60 - radio navi tuner oraz inne komponenty nawigacja sa przypisane do kazdego auto co z tym idzie nie mozna ich wymieniac i wkladac to innego

- trzeba kupic nowe w serwisie - oni ci podlacza i wgraja nowy program ktory doposazy w twoje auto w nawi

- jesli bys kupil z rynku tuner czytnik navi ktory byk w innym aucie do swojego juz bys go nie podlaczyl (ma wkodowane inne auto a jak narazie nie znalazlem goscia ktory to usnie )

- jesli chcesz doposazyc swoje e60 w nawi to gadaj tylko z serwisem bo oni posiadaja oprogramowanie ktore trzeba wgrac w immym przypadku mozesz stracic cale audio jak ktos zacznie przy tym grzebac

- to jest narazie za swierze auto / elektronicy narazie rozgryzaja to wszystko

- moze za rok juz nie bedzie problemu

moim zdanie daj sobie spokoj / ja dalem najwyzej w nastepnej e60 trafie nawi profesionala

Raz BMW / / / Zawsze BMW http://img528.imageshack.us/img528/4160/motorsporticon0ms.gif
Opublikowano

Dzięki za odpowiedź.

Chyba zrobie jak mówisz, ale jakoś nie wierze że elementy takie jak radio itp. po wyjęciu z np. rozbitka są do wyrzócenia, na pewno można je jakoś przypisać do nowego modelu pojade jutro do serwisu i spróbuje ich podejść żeby mi powiedzieli czy sie to da zrobić czy nie.

Tak poza tematem jak ci się eksploatuje E60 żadnych zastrzeżeń ?

Opublikowano
Dzięki za odpowiedź.

Chyba zrobie jak mówisz, ale jakoś nie wierze że elementy takie jak radio itp. po wyjęciu z np. rozbitka są do wyrzócenia, na pewno można je jakoś przypisać do nowego modelu pojade jutro do serwisu i spróbuje ich podejść żeby mi powiedzieli czy sie to da zrobić czy nie.

Tak poza tematem jak ci się eksploatuje E60 żadnych zastrzeżeń ?

ja dokladalem alarm poniewaz nie mialem ! wgrywali go 2 dni ! i ciagle cos nie pasowało ! ale w koncu im sie udalo !

a dziekuje juz ja roczek mam i jak narazie wszystko ok

jedynie pasy nie zapiete !! denerwuja ::)

Raz BMW / / / Zawsze BMW http://img528.imageshack.us/img528/4160/motorsporticon0ms.gif
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam.

Mam takie pytanie, czy może ktoś orientuje się co musiałbym dokupić do mojej "piątki" aby wypozażyć ją w Navi. I tu następne pytanie podobno są różne navigacje do tego modelu więc którą wybrać. Najlepiej jakby ktoś miał numery tych części. Jeśli ktoś robił taką "operacje" to niecch napisze jaki jest orientacyjny koszt poza serwisem.

Dzięki i pozdrawiam.

Doposażyłem E60 w navi Profesional w salonie(jest jeszcze navi Bussines). Kosztowało 14 tys. Wymienili m.in. panel z odtwarzaczem i mieli duże kłopoty z wgraniem odpowiedniego softu.Ostatecznie navi działa,ale odtwarzacz nie odtwarza mp3.Szukam odpowiedzi,czy to wina softu,czy sprzętu,który zamontowali-oni twierdzą,że wraz z navi może być tylko odtwarzacz bez mp3.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Doposażyłem E60 w navi Profesional w salonie(jest jeszcze navi Bussines). Kosztowało 14 tys. Wymienili m.in. panel z odtwarzaczem i mieli duże kłopoty z wgraniem odpowiedniego softu.Ostatecznie navi działa,ale odtwarzacz nie odtwarza mp3.Szukam odpowiedzi,czy to wina softu,czy sprzętu,który zamontowali-oni twierdzą,że wraz z navi może być tylko odtwarzacz bez mp3.

Witam

Mam nawigację business w E60 530d. Ostatnio miałem wgrywany nowy soft (CIP 23) i bez problemu odtwarza CD albo DVD z MP3 z odtwarzacza na środkowej konsoli. Niestety listę piosenek wyświetla tylko do 500 - potem się urywa.

Pozdrawiam

--

Przemek