Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwracam się do Was szanowni forumowicze z prośbą - jestem tu nowy ale chciałbym dołaczyc do grona miłośników x3

Prosze o pomoc co to za silnik bo generalnie dziwna moc ja wiem tylko o dwóch: albo 3.0 - 231 km / 300 nm, albo 3.0 si 272 km / 315 nm

http://otomoto.pl/bmw-x3-3-0-C17102372.html

generalnie cos takiego - interesuje mnie silnik tyle o nim wiem bezyna numer vin: WBXPA93456WD33062 silnik(po sprawdzeniu auta w CARFOX) 3.0L L6 FI DOHC 24V - gość na aukcji NAPISAŁ ZE TO MA 240 KM (177 kW) . interesuja mnie wszelkie informacje na temat tego silnika / samochodziku . awaryjnosc silnika dostepnosc czesci zamiennych wsio wsio .

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wg mnie takiej wersji silnika nie było. Ale może na rynek USA był jakiś inny soft. Samochód nie ma pełnej opcji i rzucił mi się w oczy przedni zderzak (prawa strona).
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

to BMW jest na sprzedaz od zimy. Własciciel twierdzi że nie wie czy coś było malowane. Było na początku za 60k i uważam że sprzeda za 50k.

uważam że silnik 3.0i jest ok. pali 12,5l benzyny czyli pewnie 15l gazu i po za wymianą oleju i filtrów nie będzie innych problemów.