Skocz do zawartości

Czujnik ABS tył E39 1998r szara wtyczka-pytanie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kupiłem wczoraj używany orginalny czujnik ABSu. Tyle że zastanawiam sie bo chciałem żeby mi wyjeli tylni, coś mi sie odrazu nie widziało bo wydaje mi sie że tylni mocowany jest na jedną śrube a ten co mi dali jest na dwie. Potwierdzcie ze mam racje bo nie zdejmowałem jeszcze koła i jak coś to jade dzis oddac albo wymienic.

Opublikowano
Kolego szara wtyczke ja mam u siebie na przodzie- wyglada to jak taka tuba- i jest mocowany na 2 sruby. Na tyle jak wymienialem to nie pamietam ile srub bylo ale nie mialem juz koloru wtyczki bo byla poprostu czarna ale wygladala juz jak takie mniejsze euro-zlacze z telewizora.
Opublikowano
Swoja droga ja kupilem na tyl czujnik delphi - nie pamietam za ile ale dziala juz dobry rok, natomiast na przod teraz do nowej buni kupilem jakiejs amerykanskiej firmy za 80zl i narazie smiga. Dla mnie kierowanie sie faktem ze musi byc orginal jest bezsensowne.
Opublikowano
Spoko tylko powiedzcie mi na ile śrub mocowany jest ten na tyle bo musze chyba go szybko wymienic.
Opublikowano
A jeszcze sie tak zastanawaiam bo na allegro mają też na tył czujniki z szara wtyczką mocowane na dwa otwory, może do 98 roku do wrzesnia były na jeden otwór a po tej dacie na dwa otwory . Moja pierwszą rej miała 07.98r.