Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam pytanie jak u was zapala sie oswietlenie wnetrza w e39, tylko przy otwaciu drzwi, czy moze jak otwieracie z kluczyka zanim otworzycie drzwi juz sie zapala, ewentualnie po otwarciu auta z pilota bez otwarcia drzwi sie zapala? dzieki za odpowiedz bo nie wiem czy mi sie cos nie popsuło, bo zapala sie tylko jak otwieram drzwi, a wczesniej zapalalo sie jak otwierałem pilotem
Opublikowano
kurde no tak mi sie wydawało że u mnie tez, ostatnio odłączyłem poduszke powiertrzna kierowcy moze to przez to jakis blad wskoczył, musze rozłączyć akumulator, czy macie jakis inny pomysł?
Opublikowano
za oswietlenie pojazdu wewnatrz jest odpowiedzialny moduł komfortu LCM, sprobuj pod kompa podlaczyc moze ci cos pokaze
GDYBY PAN BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH
  • 1 rok później...
Opublikowano
ok no ja to rozumie chodzi o to ze nie podswietla mi sie wnetrze po otwarciu zamka tylko po otwarciu drzwi a glowe bym dal zciac ze tak nie bylo.