Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje kolerzanki i koledzy,wiele razy czytałem o problemach z tzw. klimatronikiem,chodzi o to że po włączeniu śnieżynki na panelu powinna chodzić klima wtedy gdy wzrosnie zapodana temp. na panelu klimy.U mnie wykazało bład tego czujnika temp. wew. i z tego co wiedza moja i innych forumowiczów mi podpowiada to jest ten czujnik w panelu własnie.Tego błedu nie da się wykasować bez wcześniejszej naprawy usterki.Podejżewam że panel sterowania do wymiany ,no chyba ze ktos podzielisie wiedzą ze mną i poradzi jak dojść do porozumienia z klimatyzacja w mojej łasicy---zieje zimnem pomimo 23st na panelu kier./pasaż. :roll:

Pociszam się tym że nie każdy program diagnostyczny typu INPA,DIS,Carsoft,GT1, wykaże ten błedzik-mi wykazał program kolegi służący do sprawdzania takich obszarów--dla mnie fuks.Wielu użytkowników e39 zastanawia sie co jest grane z tym mrożeniem a to właśnie ta nieszczęsna czujka wew. temp.//Prosze o poradki jak zwalczyć najmniej-agresywnym sposobem ten problemik panelu klimy/czujnika temp.wew.Z góry fenkju :P :wink: :cry: