Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W przykry sposób straciłem w mojej E39 lusterko, więc postanowiłem kupić nowy komplet el. składanych fotochromów.

Paczka przyszła, dostałem komplet lusterek + moduł, który rzekomo muszę podmienić w drzwiach pasażera, potrzebuje jeszcze sterownik szyb i lusterek z przyciskiem zamykania.

Po dzisiejszym dniu zacząłem się zastanawiać czy ja czasem nie pofrunąłem za daleko i czy uda mi się to odpalić.... ponoć instalacja jest we wszystkich modelach standardowa i przygotowana...

Rozebrałem dziś boczek kierowcy, z lusterka idzie jedna kostka którą wpinam w sterownik szyb i lusterek oraz druga z dwoma kabelkami (czarny i fioletowy) której nie mam gdzie wpiąć.... po ściągnięciu szkiełka zauważyłem, że są to przewody od fotochromów których nie muszę mieć ale fajnie by było gdybym też je uruchomił :)

Proszę o pomoc i podpowiedź, może ktoś to już przerabiał tylko nie mogę znaleźć.......

Opublikowano

LUSTERKA URUCHOMIONE :lol:

wystarczyło zmienić, części które dostałem i zadziałało, pozostało tylko podłączenie fotochromów ale to się wiąże z wymianą lusterka wewnętrznego...

Jeszcze zastanawia mnie opcja samoczynnego składania lusterek przy zamykaniu auta...