Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy to jest opcja występująca w każdym bmw ? czy tylko jako dodatkowe wyposazenie ?

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano
Zebys nie musiał wkładać kluczyka do stacyjki :)

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

Opublikowano

czyli ze odpala bez niego?;p

mi sie to podoba to moje pierwsze auto odpalane na przycisk i jest fajnie :D

poza tym ze czasem jakby nie zaskakuje cos i nie chce zakrecic za pierwszym razem, moze dlatego ze nie dociskam sprzegla do konca?

Opublikowano
A po czym rozpoznac czy ewentualnie ona jest ?

Opublikowano

Luczar, polecam jeszcze wymontować silnik :wink:

Po tym że na wyposażeniu samochodu jest dostęp komfortowy można poznać po klamce drzwi kierowcy oraz pasażera. Będzie na nich coś w rodzaju delikatnej perforacji, mniej więcej tak to wygląda - http://www.m5board.com/vbulletin/e63-bmw-m6-forum-bmw-m6-convertible-m6board-com/161256-question-about-comfort-access.html.

Jedyne czego mi brakuje, to gaszenia silnika po tym jak samochód odjedzie bez kluczyka. Niestety jedynym efektem będzie komunikat komputera o nieobecności kluczyka lub awarii bez żadnych innych konsekwencji. Tak więc jeżeli kierowca wyproszony z samochodu z kluczykiem będzie patrzył jak jego dobytek się oddala, w nadziei że złodziej nie wyczuje sprzęgła i mu zgaśnie na najbliższym skrzyżowaniu. Pocieszające jedynie jest to, że drugi raz już samochodu nie uruchomi :wink:

Pozdrawiam