Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam PILNE pytanie odnośnie wiatraka klimatyzacji. czy wiatrak wraz z obudowa (jako jedna całość) 3- pinowy pasuje do każdego modelu serii 5 ? czy są jakieś różnice np. w rozstawie śrub mocujących przed liftem i po lifcie? pytam tylko o 3-pinowy. Wiem że są jeszcze 4-pinowe ale takiego nie biorę pod uwagę. czy ten konkretny z aukcji będzie pasował do mojej buńki 525d r. 12.2002 kombi ? http://allegro.pl/bmw-e39-obudowa-wentylatora-klimatyzacji-e39-i1681555884.html

proszę sprawdźcie link i napiszcie czy mogę brać tę część.dzięki

Opublikowano

Z benzyniaka obudowa prawdopodobnie nie będzie pasowała. Ja zakładałem swój z benzyny o obudowę musiałem zmienić.

Jeśli możesz, to przerzuć w swoją starą obudowę sam silnik i będzie git. Trzeba odkręcić kilka śrubek i złamać kilka cm plastiku, ale będzie ok.

Opublikowano
stara obudowa już nie istnieje - tak jak zderzak i maska... został mi tylko silniczek ;). muszę mieć kompletną część.