Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przesadzona hmmm to raczej ciężko będzie autorowi ładne coupe IS czy 2,0 kupić niżej tej kwoty jeśli jeszcze chcę znaleźć bezwypadkowe :D Ja bym swojego compacta za tyle nie sprzedał choć był prany :twisted:

tak to jest jak się ludziska naoglądają tych lalek,igieł itp za 4 tyś na allegro,nie ma co się dziwić że że potem za normalnie utrzymane auto 8 tyś to za dużo.

Niech kupi od handlarza to sie dowie w czym tkwi różnica.

A little piece of heaven in my hands
Opublikowano
Przesadzona hmmm to raczej ciężko będzie autorowi ładne coupe IS czy 2,0 kupić niżej tej kwoty jeśli jeszcze chcę znaleźć bezwypadkowe :D Ja bym swojego compacta za tyle nie sprzedał choć był prany :twisted:

tak to jest jak się ludziska naoglądają tych lalek,igieł itp za 4 tyś na allegro,nie ma co się dziwić że że potem za normalnie utrzymane auto 8 tyś to za dużo.

Niech kupi od handlarza to sie dowie w czym tkwi różnica.

akurat tak się składa że to moje bmw jest sprowadzone i do opłat ale niestety za dobre bmw na zachodzie trzeba zapłacić wklejam linka sami oceńcie czy to auto jest warte tych pieniędzy

http://otomoto.pl/bmw-318-drugiej-takiej-nie-znajdziesz-C19020981.html

Opublikowano
mam takie spostrzeżenie dużo ludzi loguje się na tą stronę i zadaje pytania od nośnie kupna bmw jak im się doradza lub proponuje dobre auto to mają to gdzieś nie mogę tego pojąć, a później kupują szroty za parę groszy bo akurat ktoś okazyjnie sprzedawał a za kilka dni piszą na forum "kupiłem kilka dni temu bmw i mam kilka problemów falujące obroty, strzela w kolektor, coś puka coś wyje itd...:" :mad2:
Opublikowano
Hehe Andrzej świetne BMW znalazłeś haha musze po nie jechać bezwypadkowe igła silnik po remoncie... Niech kupi igłę z allegro za 4000tys haha dołoży 2 razy tyle do tej igły albo sprzeda komuś dalej bo nie będzie go stac na naprawy hehe

Wyklepie się poszpachluje i sprzeda za 4000 tys. naiwnych nie sieją sami się rodzą myśląc ze za 4 tys to okazja a jak kolega chcial 8000 tys. to niby przegięcie, więc trzeba sprostać niskim wymaganiom osób które chcą tanio kupić "igłę"

tel. 514.99.46.99