Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
kolego tu Ci się kontrolki od świec nie zapalą... bo nie masz tej kontroli... masz dużego borda... jak sie swiece grzeją to tam pisze.... a z tym licznikiem musisz walczyc a najlepiej jakby Ci ktos pozyczyl na podmianke... pozdro
Opublikowano

a jak moge to sprawdzic?numer zegarow mam,a gdzie moge znales czy sie zgadzaja?

A czy error moze pokazywac bo np.zarowka spalona?

Opublikowano
a jak moge to sprawdzic?numer zegarow mam,a gdzie moge znales czy sie zgadzaja?

A czy error moze pokazywac bo np.zarowka spalona?

Wojtek sprawdzić mozesz wyjmujac zegary,porównać wtedy z VIN.Ten error faktycznie wskazuje na cos co nie jest błedem podświetlania wyświetlacza :roll: POzdr

PS.>podali ci numer zegarów z VIN,a teraz kwestia czy zegary mają taki numer jaki podje vin. :norty:

Opublikowano

O widze iz dyrektor sledzi moje posty..bardzo sie ciesze..

Czy to jest numer vin?

62 119134783

S 555A

nie daje mi spokoju ten licznik..dzisiaj go wyjmuje..

Ps.zaroweczki to 12v 1.5w w Uk kosztuja 4.70f,na ebayu 1.50 f

Opublikowano

Wojtek ten numer to nr licznika według nr. VIN,kwestia czy ten numer zgodzi sie z tym co jest na liczniku z tyłu??

Numer vin posłałem ci rozgryziony :norty: ,a takze pewna gwardia siedzi nad tym problemem,zobaczymy co na to powiedza.Tak czy inaczej wyjmij i sprawdz numery a nim,wtedy porównamy. :cool2:

Opublikowano

mam te numery z zegarów..

vdo 110.008.784/307

62.11-6 914 892

okazało sie że nie ma 2 żaróweczek na dole!!pewnie sprzedający wyciągnoł przed sprzedażą!przełożyłem żaróweczki z góry na dół,ale to nic nie pomogło...jutro podjade do aso i kupie żaróweczki...

ps.Dani wiadomośc do ciebie na PW nie może sie dostac do twojej skrzynki..

Opublikowano

czy ktoś może wie dlaczego nie moge odnaleśc numeru soich zegarów w http://realoem.com/bmw/select.do

Numer mojego zegara to : 62.11-6 914 892

vdo 110.008.784/307

znalazłem podobne sytaucje na Holenderskim forum,ale nie znam Niderlandzkiego języka niestety..

Rozmawiałem teraz z ASO i powiedzieli mi że ten numer co ja mam na liczniku jest wycofany w 2003 roku i dlatego nie moge go odnaleść..dlatego nie jest mi w stanie podać czy rzeczywiście jest to mój orginalny licznik...hmm .. :mad2: czy jest jakaś głowa która przebije ten mur?czy muru głową nie przebijesz??