Skocz do zawartości

Zegary e39 530d 2001 automat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
kolego tu Ci się kontrolki od świec nie zapalą... bo nie masz tej kontroli... masz dużego borda... jak sie swiece grzeją to tam pisze.... a z tym licznikiem musisz walczyc a najlepiej jakby Ci ktos pozyczyl na podmianke... pozdro
Opublikowano
  • Autor

a jak moge to sprawdzic?numer zegarow mam,a gdzie moge znales czy sie zgadzaja?

A czy error moze pokazywac bo np.zarowka spalona?

Opublikowano
a jak moge to sprawdzic?numer zegarow mam,a gdzie moge znales czy sie zgadzaja?

A czy error moze pokazywac bo np.zarowka spalona?

Wojtek sprawdzić mozesz wyjmujac zegary,porównać wtedy z VIN.Ten error faktycznie wskazuje na cos co nie jest błedem podświetlania wyświetlacza :roll: POzdr

PS.>podali ci numer zegarów z VIN,a teraz kwestia czy zegary mają taki numer jaki podje vin. :norty:

Opublikowano
  • Autor

O widze iz dyrektor sledzi moje posty..bardzo sie ciesze..

Czy to jest numer vin?

62 119134783

S 555A

nie daje mi spokoju ten licznik..dzisiaj go wyjmuje..

Ps.zaroweczki to 12v 1.5w w Uk kosztuja 4.70f,na ebayu 1.50 f

Opublikowano

Wojtek ten numer to nr licznika według nr. VIN,kwestia czy ten numer zgodzi sie z tym co jest na liczniku z tyłu??

Numer vin posłałem ci rozgryziony :norty: ,a takze pewna gwardia siedzi nad tym problemem,zobaczymy co na to powiedza.Tak czy inaczej wyjmij i sprawdz numery a nim,wtedy porównamy. :cool2:

Opublikowano
  • Autor

mam te numery z zegarów..

vdo 110.008.784/307

62.11-6 914 892

okazało sie że nie ma 2 żaróweczek na dole!!pewnie sprzedający wyciągnoł przed sprzedażą!przełożyłem żaróweczki z góry na dół,ale to nic nie pomogło...jutro podjade do aso i kupie żaróweczki...

ps.Dani wiadomośc do ciebie na PW nie może sie dostac do twojej skrzynki..

Opublikowano
  • Autor

czy ktoś może wie dlaczego nie moge odnaleśc numeru soich zegarów w http://realoem.com/bmw/select.do

Numer mojego zegara to : 62.11-6 914 892

vdo 110.008.784/307

znalazłem podobne sytaucje na Holenderskim forum,ale nie znam Niderlandzkiego języka niestety..

Rozmawiałem teraz z ASO i powiedzieli mi że ten numer co ja mam na liczniku jest wycofany w 2003 roku i dlatego nie moge go odnaleść..dlatego nie jest mi w stanie podać czy rzeczywiście jest to mój orginalny licznik...hmm .. :mad2: czy jest jakaś głowa która przebije ten mur?czy muru głową nie przebijesz??