Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam taki problem: mam dobry aku kontrolki od grzania świec się zapalają i gasną normalnie i kręce auto odpali na około 2 może 3 sekundy po czym gasnie i tak cały czas co to może być? prosze o pomoc bo to mój pierwszy diesel... A i jeszcze jak dokręcić wtrysk 4 ten do którego dochodzi kabel chyba jest sterujący bo troche z niego leje proszę o pilną pomoc z góry dziękuje
Opublikowano
No właśnie bo raz miałem na wskaźniku 0 paliwa zatankowałęm 20l i nic się nie podniosło dopiero jak wróciłem z trasy i na drógi dzień odpaliłem auto to się troszke podniosło ogólnie to troche ten wskaźnik oszukuje hehe a ja myślałem że się silnik popsuł:) A wie ktoś może jak dokręcić wtrysk sterujący? bo troszke mi z niego leje ?
Opublikowano
Dokrecenie wtrysku nic nie da bo on nie cieknie miedzy glowica a wtryskiem. Sam tego raczej nie naprawisz. Jedz do pierwszego lepszego pompiarza. Taka usluga kosztuje grosze. O ile bedzie sie nadawal do naprawy.