Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh samo się naprawiło.. włożyłem ostatnio płytę z navi a potem zadzwonił do mnie ktoś i się wyświetlił na idrive, wszedłem z ciekawości w książkę a tam wszystkie nazwy i numery :) i tak jest do teraz :). Wszystko działa. Cholera wie czy iDrive złapał jakąś zawieszkę? :/ Czy jest coś takiego ja reset iDrive?

Pozdrawiam.

• 10 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
eXiDe - nie łam się, mi E87 z moim Googlowskim telefonem nie chciała działać. Wprawdzie auto widziało moją książkę, dzwoniło ale nikt mnie nie słyszał :mad2:

Gdybyś jednak zdecydował się na downgrade to przed tym zrób jednak twardy reset telefonu. To przywraca do ostawień fabrycznych i czyści cały telefon - tak jest bezpieczniej.

Byłem z Nokią ponad 10 lat alem zdradził, znaczy się ona mnie olała :norty: więc se poszedłem :roll:

Sorry że odgrzewam kotleta ale dzisiaj sparowałem swoją Nokie N8 i wszystko by było w porządku ale gdy ktoś lub ja dzwonię to osobą dzwoniąca lub do której dzwonię mnie nie słyszy czy ktoś wie co może być przyczyną? Może głośnik uwalony?

Proszę o pomoc. Dziękuję.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano

Też jestem z Nokią od 12 lat, ale nie ma co ukrywać - Nokia zeszła na psy podobnie jak kiedyś Mercedes- zaczeli jechać na renomie... W poprzendnim samochodzie miałem zestaw głośnomówiący Nokii ,który np działał z symbianem ale z Memo z N900 już nie chciał. Obecnie w Navi pro nie mam bluetootha, i korzystam z zestawu głośnomówiącego Parrot i jest ok, ale przyznam się szczerze, że nie używałem w nim książki telefonicznej itd... kiedyś muszę się tym pobawić. Chciałem Was przy okazji dopytać czy Navi CIC ma seryjnie wbudowany bluetooth ? i czy do starszej pro navi można dołożyć bluetootha? - ile z tym roboty i kosztów - czy wogóle jest sens ?

Pozdro.

Opublikowano (edytowane)
A próbowałeś sparować innego fona?

Tak sparowałem telefon żony Nokia E6 i to samo :(

Czyżby mikrofon padł?

Nie pochwaliłem się co było przyczyną w moim przypadku, więc po wymianie mikrofonu wszystko działa jak należy.

Edytowane przez czerwony330d

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

• 1 rok później...
Opublikowano

Zaskakujące rzeczy piszecie. Pierwsze parowanie mojej Nokii N8 z iDrive i bez problemu całość działa, a symbian mam w ostatniej wersji Belle. Faktycznie, przeszukiwanie tylko jest od nazwiska...

Jednak co innego chciałbym ustalić ponad wszelką wątpliwość. Dokupując snap-in dla N8 będę miał tylko stałe zasilanie, a telefon musi mieć włączone BT żeby komunikować się z samochodem. Mam zamiar zostawić telefon w samochodzie, tak jak miałem fabrycznego fona w E46. Tak z ciekawości, rozumiem, że zasilanie będzie realizowane po cienkim bolcu, centralnie umieszczonym w podstawce?

Patrzcie w lusterka, BMW są wszędzie!
Opublikowano
Zaskakujące rzeczy piszecie. Pierwsze parowanie mojej Nokii N8 z iDrive i bez problemu całość działa, a symbian mam w ostatniej wersji Belle. Faktycznie, przeszukiwanie tylko jest od nazwiska...

Jednak co innego chciałbym ustalić ponad wszelką wątpliwość. Dokupując snap-in dla N8 będę miał tylko stałe zasilanie, a telefon musi mieć włączone BT żeby komunikować się z samochodem. Mam zamiar zostawić telefon w samochodzie, tak jak miałem fabrycznego fona w E46. Tak z ciekawości, rozumiem, że zasilanie będzie realizowane po cienkim bolcu, centralnie umieszczonym w podstawce?

Kolego, ja również byłbym chętny na dokupienie snap-in dla N8 ale nigdzie nie mogę naleźć tej przystawki, jeżeli znasz numer części tej przystawki to możesz napisać, byłbym wdzięczny i zapytanie czy Navi CIC z comboxem będzie współpracować z N8?

Jeżeli ktoś się orientuję to proszę o odpowiedź.

Opublikowano

CIC - tak, combobox nie wiem, nie mam :(

spoko, dam znać jak już nabędę :)

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Minęło trochę czasu, ale mogę powiedzieć, że spodziewanie Nokia N8 w Snap-In dla N8 dział rewelacyjnie.

Zasięg poprawił się w trudnych miejscach i co ciekawe wyświetla info o zasięgu na ekranie. Dotychczas korzystałem z Nokii 6021 (chyba) i takiej informacji nie było.

Może problemem jest tylko włączenie telefonu jak padnie. Trzeba go wyjąć z mocowania, a przynajmniej wychylić. Zasilany jest z bolca od dołu.

Ciekawą sprawą jest też fakt, iż numery zapamiętane w klawiszach radia 1-8, przeszły na nowy telefon, mimo, ze tu niektóre miały inne opisy :) Czyli znaczy się, że zapamiętuje nr abonenta.

Nr części 84 21 2 219 364