Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
aha. czyli jak kolega wymieni ten dyfer to powinno byc ok.

a czy wtedy przyspieszenie bd takie same??

bedzie troche gorsze. ja na jego miejscu bym zostawił, bo autko i tak leci 230 a po co komu więcej, a przyspieszenie masz minimalnie lepsze niż w serii.

Opublikowano
kolego jak predkosc maksymalna spada to przyspieszenie jest lepsze, jak rosnie to przyspieszenie spada. Jak zebatka w rowerze, jak duza z tylu to rwiesz szybko ale potem juz koncza sie obroty, jak mala to rozpedzasz sie wolniej ale za to max predkosc wieksza. Albo jedno albo drugie :)
szukam
Opublikowano

Wystarczy jak kolega podniesie moc silnika i auto będzie szybsze, ale moim zdaniem i tak to nie jest najważniejsze a elastyczność silnika i przyspieszenie, poza tym w Polsce jest niewiele miejsc na prędkości maksymalne, chyba że kolega ma kupę kasy na mandaty albo chce wziąć udział w programie TVN Turbo "Uwaga Pirat" :D

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano

Wystarczy jak kolega podniesie moc silnika i auto będzie szybsze, ale moim zdaniem i tak to nie jest najważniejsze a elastyczność silnika i przyspieszenie, poza tym w Polsce jest niewiele miejsc na prędkości maksymalne, chyba że kolega ma kupę kasy na mandaty albo chce wziąć udział w programie TVN Turbo "Uwaga Pirat" :D

W Polsce nie ma ani jednego miejsca na V-max...chyba że mówimy o kosiarce do trawy

Opublikowano

W Polsce nie ma ani jednego miejsca na V-max...chyba że mówimy o kosiarce do trawy

A4, chyba że mówimy o tym żeby było legalnie

Opublikowano

mi akurat pokazuje pomiędzy kreskami 220 a 230 czyli 225 i na gps też mam tyle samo

ale już przy licznikowych np 100 mam inna predkosc na gps

więc nie ma takiej prostej zasady i analogii

koła mam std