Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy ktoś na forum może po VIN wyciągnać historię napraw samochodu? Wyposażenie wiem że tak....

W ASO potrzebuję dowód, właścieciciela i 30zł

Tnx!

Opublikowano
ja w ASO BMW Mazpol sprawdzałem za darmo, bez dowodu i właściciela.

Hej

Mam rozumieć że jak podam ci VIN to prześlesz mi na maila w formie elektronicznej całą historię z ASO ?

Opublikowano (edytowane)

czy ktoś mi w takim razie rozkoduje VIN (samochód już praktycznie kupiłem - jedzie z Niemiec) - mogę nawet potem te 30zł przelać ochotnikowi.

proszę na Priv jeśli jest taka możliwość.

Edytowane przez brachson
Opublikowano

Hej

Mam rozumieć że jak podam ci VIN to prześlesz mi na maila w formie elektronicznej całą historię z ASO ?

nie. ja byłem tam osobiście i dostałem wydruk na kartce. jeśli ktoś chce sobie sprawdzić - zapraszam do Częstochowy, ale ja nie będę z niczyimi VIN-ami tam jeździł bo raz że jestem cały czas w Krakowie a dwa że nie chcę nadwyrężać ich cierpliwości, bo to było że tak powiem, lekko nieoficjalnie

Opublikowano

Taką karę z wydrukiem to ja też za free dostałem ale pojechałem tam z dowodem.

Mi chodzi o pełną historię, co było wymieniane kiedy, dlaczego przy jakim przebiegu.

We Wrocławiu chcą za to 65 PLN i trzeba byś z oryginalnymi papierami auta.

Opublikowano
Taką karę z wydrukiem to ja też za free dostałem ale pojechałem tam z dowodem.

Mi chodzi o pełną historię, co było wymieniane kiedy, dlaczego przy jakim przebiegu.

We Wrocławiu chcą za to 65 PLN i trzeba byś z oryginalnymi papierami auta.

ale ja mówię o wydruku historii auta. nie było tam wiele, bo zalogowane dosłownie 3 wizyty w ASO - ale tak czy siak wszystko to co można było wyciągnąć.

Opublikowano
ja w ASO BMW Mazpol sprawdzałem za darmo, bez dowodu i właściciela.

mi kolego zawołali 50zl w Mazpolu :cry2:

Bmw pewność na każdym kilometrze.....