Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam ,mam pytanie gdzie znajduja sie kostki od poduszek powietrznych pod siedzeniami,,, statnio przesuwalem siedzenia i zaswieciła sie poducha i nie gasnie
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Przyłączam się do pytania. Świeci mi się poduszka- niebawem będę u elektronika i może coś zdiagnozuje, ale może sam coś poprawię.
Opublikowano
u mnie swieci sie znowu, mam tak z jak wykasuje to spokoj, komp widzi bład, ale jak czasami przesuwam siedzenie to sie zaswieci i znow musze kasowac, dlatego pytałem czy ktos wie gdzie znajduja sie wiazki i ktore kable sa od poduszek ,czy sa gdzies kostki pod siedzeniami i tam rozłacz i sie zapala poducha???????????????????????
Opublikowano
witam mi od tygodnia swieci sie poducha i to wlasciwie po zgaszeniu auta nic sie nie dzialo ale po ponownym zapaleniu nie zgasla dodam ze wczesniej bawilem sie testem licznikow moze to to mialo jakis wplyw :( posiadam bmw e38
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Haras

Tobie się świeci - bo najprawdopodobniej była uszkodzona mata ( czujnik ) w fotelu pasażera .

Zaświeciła mi się kiedyś po gruntownym czyszczeniu foteli

Resztę napisałem Ci na maila :D