Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie faluje mi delikatnie wskazówka od obrotów na luzie, czasami delikatnie silnik wibruje a czasami stoi w miejscu co to może być? piątale kupiłem w poniedziałek i mam nadzieję że nic mi się nie posypie poważnego.Acha jak ją trochę mocniej pocisnąłem to jakby coś latało w wydechu mniej więcej na środku,a pózniej jak jechałem normalnie to już była cisza( wydech lużny?) wiadomo muszę wszystko posprawdzać,ale wdzięczny bym był za jakieś wskazówki.

Pozdro

Opublikowano

było poszukaj.

Użyj szukarki i wpisz wtryski/wtryskiwacze lub sprzęgło hydrauliczne/konwerter jeśli masz automat. (W opisie masz wpisane że szukasz 530i a kupiłeś diesel'a więc może diesel'a w automacie ;) ) Zmień podpis, żebyśmy wiedzieli jakiego dokładnie auta sprawa dotyczy.

Radość sprawia, że serce przyśpiesza
Opublikowano

Też mi tak delikatnie falowały obroty na luzie. Kilka razy użyłem środka do czyszczenia układu wtryskowego, chyba jakiś czarny STP i teraz jest ok. Myśle, że warto spróbować.

Pozdro