Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam prośbę miał kiedyś ktoś z was problem Elektryka haka ?

Wyświetla mi się cały czas błąd "Trailer Tow Bar "

Pod Błędem jest taki opis " Trailer tow bar electrics failure" i "Trailer lights affected"

Pierwsza Diagnoza to trafiony Moduł : tak tez zrobiłem wymieniłem wtyczkę i zamówiłem moduł na allegro. Lecz gdy podłączyłem dalej Błąd pozostał. Auto zostało podłączone pod komputer lecz błędu nie widzi. Czy faktycznie pech i moduł z allegro też jest trafiony. Czy może być inna tego przyczyna ? Dziękuję za pomoc pozdrawiam

• 2 lata później...
  • 3 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam,

Rozwiązałem problem elektryki haka, u mnie poprzedni właściciel musiał wyjac modul bo go nie było,

A ze nie korzystam z haka bo jest mi nie potrzebny to usunalem modul z FA i przekodowalem pustym plikiem .man i po problemie . Gdyby ktoś potrzebował pomocy piszcie na PW

Pozdrawiam

Piotrek.

Opublikowano

Panowie przepraszam za mały offtop, ale bez sensu zakładać nowy temat.

Czy w Naszych jedyneczkach jest prawdą to, że sprężarka klimy cały czas pracuje, tzn nie ma sprzęgła?

Jeżeli tak to bez różnicy czy klima będzie włączona czy nie, spalanie nie ulegnie zmianie?

• Zarejestrowani
Opublikowano
Panowie przepraszam za mały offtop, ale bez sensu zakładać nowy temat.

Czy w Naszych jedyneczkach jest prawdą to, że sprężarka klimy cały czas pracuje, tzn nie ma sprzęgła?

Jeżeli tak to bez różnicy czy klima będzie włączona czy nie, spalanie nie ulegnie zmianie?

Bezsensu to jest pisać w temacie haka o sprężarce klimatyzacji. Jeśli naprawdę chcesz się dowiedzieć to załóż nowy temat, ale nie wiem gdzie Ty coś takiego usłyszałeś/przeczytałeś. Nie wierzę, żeby sprężarka nie miała sprzęgła.

• 5 lat później...
Opublikowano
Witam uporał się ktoś z tym problem mam ten sam błąd co autor postu niedawno kupiłem bmw 2.0 163 i po paru dniach jady wyskoczył ten sam błąd hak mi jest nje potrzebny nawet nie mam go z tyłu może ktoś pomoc priv lub nr telefonu 576144750