Skocz do zawartości

BMW 2002 ZANIEMÓWIŁEM !!!!!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A ja wiem co powiedzieć : przerost formy nad treścią

Popieram w pełni!! :nienie:

w oczekiwaniu na zerodwójkę

Pzdr

Justyna

Opublikowano

Dla mnie bomba!!!!!!!!!!! bardzo mi sie podoba, te zdjęcia swiadczą ze tradycja sportowego charakteru BMW siega dawnych lat a niemcy jako twórcy tej marki nawet dzisiaj potrafia profesjonalnie przygotowac to auto do wyscigów - szczegóły na niemieckiej stronie.

Zaniemnówiłem z wrażenia i podziwu

Opublikowano
Dla mnie bomba!!!!!!!!!!! bardzo mi sie podoba, te zdjęcia swiadczą ze tradycja sportowego charakteru BMW siega dawnych lat a niemcy jako twórcy tej marki nawet dzisiaj potrafia profesjonalnie przygotowac to auto do wyscigów - szczegóły na niemieckiej stronie.

Zaniemnówiłem z wrażenia i podziwu

Zacznijmy od tego że to nie niemcy go stworzyli tylko Angole.Tu jest przykład niemieckiego tuningu który pozostawiam bez komentarza :duh:

http://www.bmw-02-club.de/ralph/langenb.jpg

To auto które wkleiłes nie ma prawie nic wspólnego z Bmw 2002tii.Ja tu widzę tylko światła tylnie,kierunkowskazy z przodu i ewentualnie drzwi.Reszta została zmieniona.To jest auto do wyścigów płaskich i użycie do budowy tego czegos Bmw 2002 było pewnie przypadkowe bo nawet silnik w nim zmienili.Tak więc w żadnym temacie nie kierowali sie zamilowaniem do marki ani tym bardziej modelu.

A do tradycji o których piszesz to bardziej pasowałoby to zdjęcie

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img336.imageshack.us/img336/8885/halada045ma.jpg

Ale mimo wszystko bardzo fajna stronka :wink:

• 1 miesiąc temu...